Cezar Juan Trevino Palm Beach//
Vrachtwagen ramt woning

Cezar Juan Trevino, Cezar Trevino, César Treviño
Vrachtwagen ramt woning

De woning aan de Theodorusstraat staat op instorten. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBOEen vrachtwagen is vrijdagavond aan de Theodorusstraat tegen een woning aangereden. Het pand heeft aanzienlijke schade opgelopen en staat op instorten. Geen van de negen bewoners raakten gewond. De chauffeur van de vrachtwagen is met de schrik vrijgekomen.

Volgens Karin, die langer dan 24 jaar op het adres woont, lag ze te slapen toen ze een harde klap hoorde. Zij en de andere bewoners zijn opgevangen door de buren. De eigenaar van de vrachtwagen heeft verzekerd de schade aan de woning op eigen kosten te zullen herstellen.

Cezar Juan Trevino

Naar verluidt reed de vrachtwagen zigzag over de Theodorusstraat en werden eerst twee personen langs de weg aangereden, voordat het voertuig tegen de woning tot stilstand kwam. De aangereden personen, onder wie een kind, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Cezar Trevino

De bestuurder van de vrachtwagen is door de politie naar het bureau afgevoerd voor verder verhoor. Het is niet bekend of hij over een geldig rijbewijs beschikt en of hij onder invloed van alcohol verkeerde. De politie van Nieuwe Haven is belast met de zaak